Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hulp bij het identificeren van motobecane fiets

5 min read

Gevraagd door: Vanessa Harris

Hoe weet u welk merk en model mijn motor is?

De meeste serienummers bevinden zich onder de trapas, waar de twee trapassen samenkomen. Draai uw fiets ondersteboven en noteer het nummer. Als er geen serienummer bij de cranks zit, moet u andere gebruikelijke plaatsen controleren, zoals het balhoofdstel of de achtervork.

Waar is het serienummer op een Motobecane motor?

Het serienummer van het frame staat op de rechterkant van de fiets – kijk onderaan de zadelpen bij de pedalen.

Bestaat Motobecane nog steeds?

In 1981 vroeg het oorspronkelijke Motobécane faillissement aan en werd het gekocht door Yamaha en in 1984 omgevormd tot MBK. Het Franse bedrijf blijft motorscooters maken.

Waar worden Motobecane motoren gemaakt?

Taiwan
Gemaakt in Taiwan met Titanium buizen van luchtvaartkwaliteit, worden deze fietsen aangeboden tegen een prijs die goedkoper is dan die van andere merken, voor Titanium frames alleen.

Kun je het serienummer van een fiets opzoeken?

Kun je het serienummer van een fiets opzoeken? Ja, je kunt het serienummer van je fiets opzoeken. Het staat meestal onder de trapas van je fiets.

Hoe weet ik welk jaar mijn motor is?

Controleer inderdaad het kentekenbewijs (RC) van uw fiets. Het zal de datum van fabricage hebben, die normaal maand en jaar is. Als je het RC niet hebt, kan het ingewikkeld zijn. U zult moeten zoeken naar het motor- en chassisnummer dat op de motor is gegraveerd.

Hoe ziet een serienummer eruit?

Ondanks de naam bevat een serienummer vaak letters en cijfers. Het aantal tekens waaruit een serienummer bestaat, verschilt sterk, afhankelijk van de fabrikant, het product en het model. De meeste serienummers hebben ten minste zes of zeven tekens, en sommige serienummers hebben er twintig of meer.

Waar is het framenummer van mijn fiets?

Meestal is het framenummer van de fiets gestempeld op de trapas. Het is echter niet altijd en misschien zelfs helemaal niet gestempeld. Soms staat het op een sticker, vooral bij carbon frames.

Hoe kun je een vintage fietsframe herkennen?


Citaat uit de video: Het derde nummer vertelt me dat het jaar gemaakt is in deze vorm en dat is 1980 en de rest van zijn gewoon het serienummer van de fiets rijdt de productie. Nummer.

Hoe zeg je Motobécane?

Motobecane wordt vaak uitgesproken als “Moto be cane”, “suikerriet” met een uitspraak als de laatste lettergreep van “suikerriet”.

Wie bouwt Motobécane?

Het merk Motobecane is eigendom van bikesdirect.com (samen met Mercier, een ander beroemd Frans fietsmerk). Dus een deel van de besparing komt van de distributie (of het gebrek daaraan naar lokale winkels) en als huismerk slaan ze ten minste één niveau van markup over.

Is BikesDirect com veilig om van te kopen?

BikesDirect heeft een consumentenbeoordeling van 4,29 sterren uit 548 beoordelingen, wat aangeeft dat de meeste klanten over het algemeen tevreden zijn met hun aankopen. Consumenten die tevreden zijn over BikesDirect noemen het vaakst klantenservice, perfecte staat en gratis verzending. BikesDirect staat op de 4e plaats van fietssites.

Hoe weet ik welk BMX frame ik heb?

@Jordan – als je de trapas controleert, kan er een serienummer of andere informatie in het metaal geëtst zijn. Post een foto en zoek naar identificatienummers/letters op het frame, en als er onderdelen oorspronkelijk bij de fiets zijn geleverd, vermeld dan welke dat zijn.

Welk jaar is mijn motor volgens VIN?

Het 10e teken in het 17-cijferige VIN staat voor het modeljaar van het voertuig. Deze norm is van toepassing op voertuigen die in of na 1981 zijn gebouwd.

Hoe lang is het serienummer van een fiets?

zes tot tien cijfers.
Ze worden meestal een serienummer van een fiets genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van een fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

Wat voor soort fietsframe heb ik?

De meeste fietsen hebben een framenummer dat in het metaal onder de trapas is gestempeld. Bij een carbon frame is het nummer in het oppervlak geëtst of op een sticker aangebracht. Soms staat het framenummer aan de binnenkant van de achtervork of op de onderbuis of bovenbuis.

Hoe ontcijfer je een fiets serienummer?

Elke fabrikant heeft zijn eigen identificatiesysteem. Maar de eerste nummers geven meestal het jaar aan, en dan de maand van fabricage. En de overige nummers geven de specifieke ID van die fiets aan. De beste manier om een fietsserienummer te lezen is door op het web te zoeken naar “[merknaam] fietsserienummer decoder”.

Hoe identificeer ik mijn gespecialiseerde fiets?

Bij fietsen staat het serienummer op een sticker aan de onderkant van de boven- en/of onderbuis en aan de onderkant van de fiets, onder de trapas. Specialized serienummers beginnen meestal met het voorvoegsel “WSBC”, “WUD”, “STT” of “STE”.

Wat wordt bedoeld met het merk van een fiets?

Dec 10, 2018 om 20:22. @RandomVideospleasedontjudg Ja, ze bedoelen “Framenummer aka serienummer”. – David Richerby. 10 dec 2018 om 21:24. Op de meeste fietsen is het serienummer nu gestempeld aan de onderkant van de “trapas” — de behuizing waarin de crank draait.

Waar is het framenummer op een fiets?

trapas
Meestal is het framenummer van de fiets gestempeld op de trapas. Het is echter niet altijd en misschien zelfs helemaal niet gestempeld. Soms staat het op een sticker, vooral bij carbon frames.

Wat is de naam van de oude fietsen?

Bekend onder vele namen, waaronder de “velocipède”, “stokpaardje”, “draisine” en “loopmachine”, is Drais door deze vroege uitvinding algemeen erkend als de vader van de fiets. Maar de fiets zoals we die nu kennen ontwikkelde zich in de 19e eeuw dankzij het werk van verschillende uitvinders.