juni 29, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel seizoenen heeft MJ in de NBA gespeeld?

3 min read

Wie is de beste basketballer van de wereld?

Zes keer MVP in de finales, vijf keer in het seizoen en 14 keer het All-Stars team: Michael Jordan wordt algemeen beschouwd als de allerbeste.

Van wie is Jordan?

Door zijn grote succes heeft Nike in 1984 de eerste Air Jordan geproduceerd en een jaar later werd het al in de winkels verkocht. Met het unieke logo van Nike gecombineerd met de ”dunk” van MJ werd één van de duurste basketbalschoenen toondertijd geïntroduceerd.

Wat is er gebeurd met Kobe?

Acteur Sid Van Oerle (34) keert niet terug naar de Eén-reeks “Thuis” om het personage Kobe Baert te vertolken. Van Oerle nam afgelopen zomer tijdelijk afscheid van de reeks, maar heeft intussen beslist om zijn rol niet meer te hernemen.

Wie is de langste basketballer ter wereld?

Paul Strugess was een Engelse basketbal speler en is in 2011 door het Guinness Book of World Records benoemd tot langste basketballer ooit. Hij was 2 meter en 32 centimeter lang, en woog 147 kilo op dat moment.

Hoe weet je of je Jordans echt zijn?

Let op de veters.

Bij echte Air Jordans zijn de onderste vetergaten groter dan de andere vetergaten. De twee vetergaten hierboven zitten ietsje verder naar de zijkant van de schoen en de vetergaten daarboven zitten ongeveer op dezelfde plek als de andere vetergaten (die daar weer boven zitten).

Is Jordan van Nike?

NIKE SPREIDT ZIJN VLEUGELS

Al sinds de eerste release in 1984 hebben de Air Jordan en de gerelateerde producten het domein van Nike uitgebreid en zetten deze de toon voor de moderne basketbal- en sneakercultuur zoals wij die nu kennen.

Waarom is Jordan zo duur?

Nike produceert per oplage maar een X aantal schoenen. Door de enorme vraag, zie je dat de schoenen binnen no-time uitverkocht zijn. Dit is ook één van de redenen, waarom Nike Jordan schoenen zo duur zijn.

Waarom zijn Jordans zo populair?

Nike Air Jordan is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een van de redenen is de komst van de handel is exclusieve sneakers. Er worden nu vaak exclusieve sneaker ingekocht en voor meer dan het dubbele verkocht.

Wat zijn Jordans waard?

Waarde van de schoen

Een Jordan 11 Retro 72-10 werd de afgelopen twaalf maanden bijvoorbeeld voor gemiddeld 343 dollar verkocht. Dit is de gemiddelde prijs die op eBay werd betaald voor de sneaker (Average Deadstock Price).

Hoe duur zijn Jordans?

Een tweedehands paar Air Jordans kan meer dan €1.500 kosten – dit is de reden dat ze zo duur zijn.

Waar kun je het beste Jordans kopen?

JORDAN online bestellen bij SNIPES.

Wat zijn de populairste Jordans?

Op het moment is de Air Jordan 1 sneakers het meest populair. Maar dat zijn niet de enige modellen van Air Jordan die op de markt zijn. We zien nog steeds nieuwe modellen uit komen met daarnaast ook duurzame varianten. Kijk bijvoorbeeld maar naar de Crater collectie.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl