Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel kost een indoor bowlingbaan?

2 min read

Hoe lang duurt een potje bowlen?

Hoelang duurt 1 potje bowlen? Je kunt bij Powerarea kiezen tussen 1 uur en 2 uur bowlen.

Is Toversluis open?

Standaard openingsdagen:

Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag. Vanaf 11:00 uur geopend. (Behalve het all you can grill restaurant wat alleen is geopend op de zaterdagavond en zondag overdag). Op doordeweekse dagen sluiten we rond 19:00 uur en op vrijdagen rond 21:00 uur.

Hoe heten de pionnen bij bowlen?

De pins (38,1 cm hoog) worden op het einde van de baan in een driehoek opgesteld op het “pindeck”. Bij de meest bekende variant van bowlen worden er tien pins opgesteld, maar er bestaan ook varianten met negen of vijf pins.

Hoe lang duurt een spelletje bowling?

Het bowlen duurt ongeveer 10 minuten per speler per spel. Dus indien je met bijvoorbeeld 6 personen op een baan speelt zal 1 spel ongeveer een uur in beslag nemen.

Wat is een goede bowling score?

perfect game (12x strike) in totaal een score van 300 worden behaald.

Hoe noem je 3 strikes achter elkaar?

Voor de rest telt elke omvergeworpen pin voor een punt en wordt de score per beurt doorgeteld. Zo kan een strike je dus 30 punten opleveren als je nog 2 strikes na de eerste gooit (3 strikes achter elkaar gegooid wordt een ’turkey’ genoemd).

Hoeveel punten krijg je voor een strike?

Wanneer je een strike gooit, gooi je in één keer alle tien de kegels om. De volgende speler na jou is gelijk aan de beurt. Na het gooien van een strike verdien jij 10 punten, waarbij de punten van de eerst twee volgende beurten nog bij opgeteld worden.