juli 2, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoeveel kilometer heeft Chris McCandless afgelegd?

2 min read

Wie is Chris McCandless?

Christopher Johnson (Chris) McCandless alias Alexander (Alex) Supertramp (El Segundo, 12 februari 1968 – Stampede Trail (Healy), ca. 18 augustus 1992) was een Amerikaans avonturier. Hij overleed in de buurt van het Denali National Park in Alaska tijdens een trektocht in het gebied.

Waar is Into the Wild opgenomen?

Het nieuwe Hunted seizoen – Hunted: Into The Wild – is opgenomen in wildernis in Bulgarije. In een interview met De Gelderlander vertelt teamleider Marcel van de Ven dat het een prachtig mooi gebied is, ‘maar ook een gevaarlijke omgeving met heel veel hoogteverschillen en rotsen.

Is Into the Wild waargebeurd?

Into the Wild is het waargebeurde verhaal van rijkeluiszoon Chris McCandless, die de materiële wereld ontvlucht in de wildernis van Alaska. Helemaal alleen bezoekt hij de mooiste plekjes van de wereld…

Waar is Into the wild te zien?

De film is nu te zien op Pathé Thuis en Cinetree.

Hoe kwam de bus van Into the Wild op die plek?

De bus stond daar in de eerste plaats omdat hij oorspronkelijk door de Yutan Construction Co werd gebruikt om werknemers te huisvesten tijdens de aanleg van een pionierstoegangsweg tussen Lignite en Stampede, en werd vervolgens verlaten na voltooiing van de weg in 1961.

Waar speelt Hunted Into the Wild 2022?

In de rauwe natuur, ergens in Bulgarije, slaan twaalf Nederlanders op vlucht. Op de hielen gezeten door professionele hunters proberen zij, in Hunted into the wild, tien dagen van de radar te blijven. Overgeleverd aan de wildernis en alle uitdagingen die daarbij horen, zijn zij helemaal op zichzelf aangewezen.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl