Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe sluit ik mijn SkyTrak aan op een projector?

4 min read

Hoe sluit je boxen aan op een beamer?

Audio in

Met de 3,5 mm aansluiting (Input) kunt u uw beamer met externe speakers aansluiten. U brengt dus het geluidssignaal van een externe bron, zoals een laptop, via deze poort over naar de speakers. Deze aansluiting wordt ook wel een mini-jack aansluiting genoemd.

Hoe gsm verbinden met projector?

Veruit de eenvoudigste oplossing is om Chromecast van Google in het scherm te pluggen en daarmee uw telefoon te verbinden. Dit apparaatje hangt u net als Apple TV aan de tv zodat deze draadloos verbinding maakt met uw Android smartphone.

Hoe krijg je het geluid op beamer?

Als je het geluid van het apparaat via de speakers van de beamer wil horen, verbind je de 3,5 mm audiokabel met het apparaat en de beamer. Je verbindt de kabel met de AUDIO IN ingang van je beamer. Gebruik je een hdmi kabel? Dan is deze audiokabel in de meeste gevallen overbodig.

Kun je een Chromecast aansluiten op een beamer?

Chromecast en beamer aan elkaar koppelen gaat in principe heel simpel. Wanneer je projector een hdmi-aansluiting heeft, dan stop je de Chromecast in de poort, voorzie je hem van stroom (via usb of een stekker), stel je de boel in en kun je daarna direct beginnen met casten.

Hoe moet je dupliceren?

Houd de Windows knop op je toetsenbord ingedrukt en druk tegelijk op de toets P (van projecteren). Aan de rechterzijde van je scherm verschijnt een keuze menu waar je kiest voor Dupliceren.

Hoe sluit je een beamer aan op de laptop?

Voordat je begint

 1. Controleer of je laptop uitgeschakeld is.
 2. Sluit de beamer met een HDMI of VGA kabel aan op de laptop.
 3. Zet de beamer aan.
 4. Wacht even tot de beamer ‘opgewarmd’ is (dit duurt een paar seconden).
 5. Zet de laptop aan.

Hoe iPhone verbinden met beamer?

Verbinding maken

 1. Sluit de digitale AV- of VGA-adapter aan op de oplaadpoort aan de onderkant van het iOS-apparaat.
 2. Sluit een HDMI- of VGA-kabel aan op de adapter.
 3. Sluit het andere uiteinde van de HDMI- of VGA-kabel aan op het secundaire beeldscherm (tv, monitor of projector).
 4. Schakel het secundaire beeldscherm in.

Waarom werkt Netflix niet op beamer?

Maar waarschijnlijk is het niet kunnen afspelen van Netflix via de beamer het gevolg van copyright beveiling. Films en televisieprogramma’s kunnen namelijk beschermd worden door HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP).

Heeft een beamer Bluetooth?

Geluid afsplitsen

Een goedkopere beamer heeft vaak een hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm). Daarop kun je vaak bluetooth-speakers aansluiten. Er zijn diverse kleine dongles te koop die het geluid van de hoofdtelefoonaansluiting opvangen en via bluetooth uitzenden.

Hoe kan ik tv kijken via de beamer?

Tv kijken op de beamer. De makkelijkste manier om je beamer aan te sluiten is met een hdmi kabel. Met een hdmi kabel kun je een tv ontvanger aansluiten op je beamer, zodat je digitaal tv kunt kijken op de beamer. Het aansluiten hiervan werkt op dezelfde manier zoals je een tv aansluit.

Wat kun je aansluiten op een beamer?

Door een mediaspeler te verbinden met de beamer stream je snel en gemakkelijk films, series en video’s van je favoriete apps. Mediaspelers, zoals een Chromecast of Apple TV, sluit je aan via een hdmi kabel. Je beamer moet dus wel beschikken over een hdmi ingang.

Wat doet wifi bij een beamer?

Met wifi kun je een beamer draadloos met een ander apparaat verbinden.
Om een beamer draadloos te verbinden met HDMI doe je het volgende:

 1. Haal alles uit de doos en kijk wat de ontvanger en de zender is.
 2. Verbind de zender met de videobron die je gaat gebruiken. …
 3. Verbind de ontvanger met de beamer.

Hoe werkt een beamer met laptop?

Veel moderne laptops identificeren een beamer (of een extern beeldscherm) direct en weten ‘wat ze moeten doen’. Als de beamer aanstaat, detecteert hij de laptop als input-apparaat en het beeld verspringt direct van je scherm op de projectie van de beamer. Klaar!

Hoe werk je met een beamer?

De meeste projectoren creëren een beeld door een licht door een kleine transparante lens te schijnen, maar sommige nieuwere types projectoren kunnen het beeld rechtstreeks projecteren, door gebruik te maken van lasers.”

Kun je een iPad aansluiten op een beamer?

Sluit een USB-C-naar-Display-AV-adapter of USB-C-naar-VGA-multipoort-adapter aan op de oplaadpoort van de iPad. Sluit een HDMI- of VGA-kabel aan op de adapter. Sluit het andere uiteinde van de HDMI- of VGA-kabel aan op het scherm, de tv of projector.

Hoe gebruik ik mijn iPad als 2e scherm?

Met Sidecar kan je draadloos of via een snoer jouw iPad omtoveren in een tweede scherm door via de AirPlay-knop de iPad te selecteren. Ook kan je de iPad via de systeemvoorkeuren selecteren. Je kan nu je iPad gebruiken als tweede scherm en direct vensters naar de iPad slepen.

Hoe kan ik mijn iPad verbinden met de TV?

Stappenplan iPad verbinden via HDMI adapter

 1. Sluit de HDMI adapter aan op je iPad middels de lightning aansluiting.
 2. Koppel een HDMI kabel in de adapter en sluit deze kabel ook aan in de open HDMI poort in je TV.
 3. Selecteer op je televisie het juiste HDMI kanaal en de aansluiting is gemaakt.