Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe kan ik het jaartal van deze Giant XTC 2 fietsen vinden?

4 min read

Gevraagd door: Desiree Green

Hoe weet ik welk jaar mijn Giant fiets is?

De beste manier om erachter te komen in welk jaar uw Giant-fiets is gemaakt, is door eerst te kijken of er een datumstempel op het frame staat. Dit kan worden gevonden in de vorm van een serienummer of VIN (voertuigidentificatienummer). Als al het andere faalt, doe wat online onderzoek, vraag een forum, of bereik een fietsenwinkel voor hulp.
15 juni 2022

Waar kan ik het model van mijn reuzenfiets vinden?

Giant fiets serienummers bevinden zich meestal op de onderkant van de trapas. Framenummers van Giant-fietsen beginnen meestal met “GM”, gevolgd door een reeks van 6-10 nummers.

Wat betekenen de nummers op Giant fietsen?

De ’29’ geeft de wielmaat van de fiets aan (namen zonder ’29’ betekenen dat de fiets op 650b wielen staat) en de ‘1’ vertelt ons dat het een duurder model is. Hoe lager het getal aan het eind van de naam van een fiets, hoe meer hoogwaardige onderdelen hij heeft.
10 mei 2022

Is de Giant XTC een trailfiets?

XTC Advanced + (2020) | Trailfiets | Giant Bicycles Moldavië. Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

Kun je het jaar van een motor herkennen aan het serienummer?

Elke fabrikant heeft zijn eigen identificatiesysteem. Maar de eerste nummers geven meestal het jaar aan, en dan de maand van fabricage. En de overige nummers geven de specifieke ID van die fiets aan.
20 augustus 2022

Welk jaar is mijn motor volgens VIN?

Het 10e teken in het 17-cijferige VIN staat voor het modeljaar van het voertuig. Deze norm geldt voor voertuigen die in of na 1981 zijn gebouwd.

Hoe weet ik welk model mijn motor is?

De meeste serienummers bevinden zich onder de trapas waar de twee trapassen samenkomen. Draai uw fiets ondersteboven en noteer het nummer. Als er geen serienummer bij de cranks zit, moet u andere gebruikelijke plaatsen controleren, zoals het balhoofdstel of de achtervork.

Hoe lang is een fiets serienummer?

zes tot tien cijfers
De meeste (maar niet alle) fietsen hebben een serienummer. Meestal wordt dit een fietsserienummer genoemd, maar soms ook een “framenummer”. Ze worden op het frame van de fiets gestempeld en zijn zes tot tien cijfers lang.

Waar is het serienummer op een fietsframe?

De meeste serienummers van fietsen bevinden zich onder de trapas waar de twee trapassen samenkomen (1). Draai je fiets gewoon ondersteboven en noteer het nummer.

Wat betekent SCR in Giant fietsen?

Compact wegontwerp
Compact Road Ontwerp
Geïntroduceerd door Giant in de jaren 1990, heeft Compact Road het uiterlijk en het gevoel van high-performance racefietsen voorgoed veranderd. Een naar beneden hellende bovenbuis (van de balhoofdbuis naar de zitbuis) creëert kleinere driehoeken voor en achter voor een lichtere, stijvere fiets.

Hoe lang is een serienummer?

De meeste serienummers hebben ten minste zes of zeven tekens, en sommige serienummers hebben er twintig of meer. Sommige fabrikanten (bijvoorbeeld Acer) hebben zowel een serienummer als een SNID op hun apparaten. Echter, meestal een van beide nummers zou werken bij het bellen van technische ondersteuning.
31 juli 2022

Hoe weet ik welk model mijn motor is?

De meeste serienummers bevinden zich onder de trapas waar de twee trapassen samenkomen. Draai uw fiets ondersteboven en noteer het nummer. Als er geen serienummer bij de cranks zit, moet u andere gebruikelijke plaatsen controleren, zoals het balhoofdstel of de achtervork.

Wat is het framenummer van de fiets?

Een fietsframenummer, ook wel serienummer genoemd, is een unieke identificatiecode. Het is belangrijk om het te registreren wanneer u een nieuwe fiets krijgt als eigendomsbewijs – voor fietsverzekeringen, fabrieksgaranties, eigendomsdatabases en de politie – om te helpen als het ergste gebeurt.

Waar is het serienummer op giant trance?

Ga aan de niet-aangedreven kant staan en kijk over de achterste driehoek, vlak voor het achterwiel. Het serienummer is gestempeld in de kleine verticale ‘beugel’ die verticaal achter het crankstel loopt.
13 juli 2005

Wat voor soort fiets is giant fathom?

hardtail
Pak je dosis singletrack op een leuke hardtail die je de controle geeft. De combinatie van een lichtgewicht hardtail frame, 130mm verende voorvork en 27,5 wielen met brede velgen en banden met groot volume zorgt voor veel tractie, snelheid en plezier op de trail.

Wat is het verschil tussen giant fathom 1 en 2?

Citaat uit de video: Eerste blik dat betekent met de giant fathom one krijg je meer geavanceerde versnelling en algemeen betere prestaties op verschillende terreinen. De giant fathom 29 2 is echter een zuinigere.

Hoe zwaar is de giant fathom 2?

2020 Giant Fathom 2

RRP USD 1,200 (ongeveer $1,738)
Gewicht 13. 1 kg
Vering Hardtail
Vervoer 120mm voor
Frame Aluminium