Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe een fiets positioneren voor het werk zonder standaard

4 min read

Gevraagd door: Jason Vaz

Gewoon de voorkant van het zadel aan een handige “knijper” hangen, of haken of een touw om de fiets aan op te hangen. Het enige wat je moet doen is het achterwiel van de grond krijgen terwijl de pedalen vrij zijn om te draaien.

Hoe laat je een fiets rusten zonder kickstand?

Een fietsenrek, of zelfs een multi-fietsenrek, is een andere manier om je fiets te stallen zonder dat er een kickstand in je fiets hoeft te zitten. Deze fietsenrekken zijn er in alle vormen, maten en configuraties, en ook in prijsklasse.

Hoe maak je een tijdelijke fietsenrek?


Citaat uit de video: We nemen onze lange pijp en schroeven de verbindingsboog aan het ene uiteinde, zodat het er ongeveer zo uitziet. Vervolgens nemen we de 12 inch pijp en schroeven die in het andere uiteinde van de bocht.

Hoe ondersteun je een fiets?

Citaat uit de video: Vaak gebruikt door beginnende fietsers die niet beter weten. Je fiets ondersteunen door op de rand van je stuur te steunen. tegen een muur is niet iets voor de zwakke harten.

Hoe stel je een achterderailleur af zonder standaard?

Citaat uit de video: Je moet de stelschroef uitdraaien, wat natuurlijk tegen de klok in betekent. Gewoon een kwart of een halve slag geven. En probeer het gewoon opnieuw. Blijf het doen het springt op naar de volgende versnelling. Eens.

Wat kan ik gebruiken in plaats van een fietsenrek?

Een opslagstandaard kan een goede reparatiestandaard zijn, alles wat de wielen en pedalen laat draaien. Een autorek werkt ook goed.

Hoe maak je een zelfgemaakt fietsenrek?

Citaat uit de video: Snij je hout mooi strak af aan beide uiteinden. En ga verder voor alle zes stukken. Verwijder alle bramen of ruwe randen door ze licht op te schuren.

Hoe zet je een fiets tegen een muur?

De techniek is even eenvoudig als de vorige, maar deze werkt veel beter. Eenmaal van de fiets, duw je gewoon het achterwiel tegen een verticaal object, inclusief palen, en het voorste deel van de fiets werkt als tegengewicht, en duwt de achterband tegen de muur.

Waarom heeft mijn fiets geen kickstand?

Waarom hebben fietsen dan geen kickstands? Kickstands zitten niet op racefietsen en mountainbikes omdat ze gewicht toevoegen en de kans vergroten dat je fiets ergens aan blijft haken. Racefietsers willen een lichte fiets. Mountainbikers zijn bezorgd dat een kickstand vegetatie zal vangen tijdens het rijden op paden.

Hoe zet je een fiets rechtop met een stok?

Citaat uit de video: Het achterwiel omhoog, je pedaal vastzetten in Rock en voila je fiets staat.

Hoe maak je een PVC fietsstandaard?

Citaat uit de video: Je hebt ongeveer 45. Voet van driekwart inch PVC pijp. Dit wordt typisch verkocht in 10 voetsecties. Hoewel ik een werknemer bij de ijzerhandel vroeg om de mijne in de helft te snijden.

Hoe maak je een 2×4 fietsenrek?

Hoe aan je fiets te werken zonder standaard | 4K

Hoe maak ik een vloerstandaard voor fietsen?

Citaat uit de video: Het houden van dit project goedkope knieën inch en 3/4 schroeven die ik vond mijn garage. Maar je gaat naar je lokale ijzerhandel en koopt achter een 30 of 40 schroeven voor ongeveer twee dollar.

Hoe maak je een PVC fietsstandaard?

Citaat uit de video: Je hebt ongeveer 45. Voet van driekwart inch PVC pijp. Dit wordt typisch verkocht in 10 voetsecties. Hoewel ik een werknemer bij de ijzerhandel vroeg om de mijne in de helft te snijden.

Kan ik een kickstand toevoegen aan mijn fiets?

Citaat uit de video: Je gaat de kickstand nemen. En ik zet hem graag in de bovenste stand, dat maakt het installeren makkelijker.

Hoe maak je een motorfietsstandaard?

Citaat uit de video: Op hier om de motor te verhogen voor de winter. Dus we'bouwen er een voor deze motor Ik'laat je zien hoe je een houten motorstandaard bouwt voor deze motor.

Hoe maak je een motorbank?

Citaat uit de video: Begin met het bouwen van het doosframe, wat gebeurt door het vastzetten van. De twee bij zes in deze configuratie. Dan bevestigen we het blad van de tafel aan het frame.

Hoe maak je thuis een paddockstand?

Citaat uit de video: Ik heb G een pijp gebruikt met afmeting 1,5 in dauwpunten. En vijf inch. Ik neem deze pijp van de lasser. Zelf rekende hij me 650 roepies voor de pijp.