Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe dicht je een tube kit af?

4 min read

Hoe haal ik een kitspuit los?

Achterop de kitspuit bevindt zich een kleine hendel. Duw deze in met je duim. De lange metalen staaf die door de hele houder loopt komt nu los te zitten. Trek de staaf met je andere hand zo ver mogelijk naar achteren en houd hem vast.

Hoe kitspuit afsnijden?

Schuin afsnijdenSnij de tuit van de koker met de Silicone Multi Tool open. Ga je een dilatatievoeg kitten, snij dan de tuit recht af. Wil je een aansluiting bij een bad of keukenblok maken, snij dan de tuit in een hoek van 20º, met een opening van 6 à 7 mm, zodat je elke voeg op een goede manier kunt vullen.

Hoe open je een Siliconenspuit?

Open de kitflaconSnijd met een hobbymes het topje van de kitkoker af. Draai de kitspuit op de opening van de kitkoker.

Hoe maak je een tube kit open?

Je kunt gelijk aan de slag.

  1. Stap 1. Om aan de slag te gaan met een koker, heb je een Multi Tool en een Bison Power Pistol nodig.
  2. Stap 2. Snijd de koker open met de Bison Multitool, net boven de schroefdraad.
  3. Stap 3. Plaats de spuitmond op de koker.
  4. Stap 4. Snijd de spuitmond schuin af op de gewenste diameter.
  5. Stap 5.


Hoe bewaar je een kitspuit?

Een geopende kitkoker die niet in 1 keer is opgegaan kun je bewaren voor later gebruik. Zorg ervoor dat de spuitmond helemaal gevuld is met kit voordat je hem wegzet en gebruik een nieuwe spuitmond als je aan je volgende klus wilt beginnen. Onze spuitmondjes zijn los te koop. Ongeopende kitten kun je zo bewaren.

Kan je kitten zonder pistool?

Spuitfles met Dreft en water bij het kittenDe overtollige kit op je vinger aan een toiletpapiertje, vinger weer natmaken en doorgaan. Je krijgt een prachtige kitrand zonder knoeien en je vinger zit niet volg met plakkerige, stinkende kit. Voila.

Waarom kitspuit schuin afsnijden?

Snijd de spuitmond op de juiste manier afDie spuitmond snijd je schuin af, bij voorkeur in een hoek van 45°, omdat dit de meest natuurlijke werkhoek is om het kitpistool te hanteren tijdens het kitten. Omdat de spuitmond taps toeloopt, kun je precies bepalen hoe breed je je kitvoeg wilt hebben.

Wat is Afwerkzeep?

Afwerkzeep is een professioneel sopje voor het netjes verwerken van je net aangebrachte kitvoegen. Er zijn verschillende soorten afgladmiddel beschikbaar van bijna elke fabrikant.

Kan je siliconenkit over siliconenkit?

Kit over kit aanbrengen is iets wat met enige regelmaat voorkomt. Dit is echter slechts een tijdelijke oplossing die in een later stadium voor problemen gaat zorgen. Onze kitters adviseren om altijd eerst de oude kitvoegen te verwijderen en deze vervolgens opnieuw aan te brengen.

Hoe montagekit openen?


Рекомендуемый клип

Hoe lang blijft geopende kit goed?

Montagekit Original, Super en Transparant zijn minstens 24 maanden houdbaar. Voor Montagekit Heavy Duty en Montagekit Topspeed wordt een minimale houdbaarheid van 12 maanden aangehouden. Als een verpakking eenmaal geopend is, dan is de houdbaarheid minder lang: een geopende verpakking is nooit hermetisch te sluiten.

Hoe lang is ongeopende kit houdbaar?

Kit en lijm hebben gewoonlijk een houdbaarheidsdatum van 12 maanden.

Hoe lang blijft silicone goed?

De kitten hebben officieel een houdbaarheid van 12 maanden. Vanuit de leverancier weet ik dat de kit tenminste tot 24 maanden zonder problemen gebruikt kan worden.

Hoe oud mag kit zijn?

Een goed aangebrachte kitvoeg met een hoogwaardige kit kan best 6 jaar of langer mee, maar die levensduur hangt ook af van bijvoorbeeld agressieve schoonmaakproducten.

Waarom droogt mijn kit niet?

Omdat koude lucht weinig vocht vasthoudt, kan kit die hardt op basis van vocht in dergelijke omstandigheden niet goed drogen. Heel veel kitsoorten, zoals acrylaat kit of siliconenkit (tweecomponentenkit is eigenlijk de enige echte uitzondering op de regel) kunnen niet goed uitharden als ze helemaal worden ingesloten.

Hoelang mag kit niet nat worden?

Droogtijd van kit voordat je kan douchenTenminste, na 24 uur kunt u weer douchen. Maar pas op. Laat de kit minimaal 72 uur uitharden voordat u het aanraakt en reinigt. Pas na 2 weken mag u het grondig reinigen.

Hoe kan je kit sneller laten drogen?

Door gebruik te maken van een föhn stijgt de temperatuur en droogt de kit sneller. Door de föhn boven de kitlaag te houden stimuleert het uithardingsproces. Daarnaast is 23 tot 25 graden de ideale temperatuur om het uithardingsproces van de kit te optimaliseren.