Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe dicht je een kitpistool af?

3 min read

Achterop de kitspuit bevindt zich een kleine hendel. Duw deze in met je duim. De lange metalen staaf die door de hele houder loopt komt nu los te zitten. Trek de staaf met je andere hand zo ver mogelijk naar achteren en houd hem vast.

Hoe kitspuit afsluiten?

Spuitmond eraf draaien, een stukje plastic folie op de opening van de koker en de spuitmond er weer op draaien. Tot nu toe werkt het altijd!

Kun je kitten zonder kitpistool?

Om te kunnen kitten was tot dusver een kitpistool noodzakelijk. Vanaf nu heeft Rubson een siliconenkit en Pattex een montagekit op de markt gebracht waarbij voor het afkitten, kitpistool niet meer nodig is.

Hoe maak ik kit open?

Je kunt gelijk aan de slag.

  1. Stap 1. Om aan de slag te gaan met een koker, heb je een Multi Tool en een Bison Power Pistol nodig.
  2. Stap 2. Snijd de koker open met de Bison Multitool, net boven de schroefdraad.
  3. Stap 3. Plaats de spuitmond op de koker.
  4. Stap 4. Snijd de spuitmond schuin af op de gewenste diameter.
  5. Stap 5.

Hoe tec7 openen?

Instructies

  1. Het patroon opensnijden en de spuitmond opschroeven.
  2. De spuitmond afsnijden tot het gewenste debiet.
  3. Het patroon in de houder stoppen (zuiger staat achteraan).

Hoe kitspuit bewaren?

Een geopende kitkoker die niet in 1 keer is opgegaan kun je bewaren voor later gebruik. Zorg ervoor dat de spuitmond helemaal gevuld is met kit voordat je hem wegzet en gebruik een nieuwe spuitmond als je aan je volgende klus wilt beginnen. Onze spuitmondjes zijn los te koop. Ongeopende kitten kun je zo bewaren.

Hoe zet je een Kitrand?

Besproei de kit met zeepsop. Gebruik nu de spatel om de kit strak te vegen door de spatel schuin op de kit te zetten en deze met een lichte druk in de voeg te drukken. Verwijder overtollige kit regelmatig van je spatel. Maak als laatste je vinger nat met zeepsop en loop de kitrand nog een laatste keer na.

Hoe maak je een kitspuit los?

Duw de hendel achterop de kitspuit in.

Duw deze in met je duim. De lange metalen staaf die door de hele houder loopt komt nu los te zitten.

Kan ik zelf kitten?

Dan is het hoog tijd om de kit te vervangen. Daar kun je een ‘mannetje’ voor laten komen. Maar die rekent al snel een uurloon en voorrijkosten, terwijl het werk makkelijk door jezelf is te doen: kitten kun je namelijk zelf! Iedereen kent ze wel: die loslatende kitranden in de keuken of badkamer.

Is zelf kitten moeilijk?

Kitten | KlusWijs. Kitten is helemaal niet moeilijk, ook al wordt dat wel vaak gedacht. Lees hieronder in het klusadvies hoe je kit het beste kunt aanbrengen!

Hoe open je een Siliconenspuit?

Open de kitflacon

Snijd met een hobbymes het topje van de kitkoker af. Draai de kitspuit op de opening van de kitkoker.

Wat kan je lijmen met Tec7?

Tec7 montagekit is geschikt voor alle afdichting-, lijm– en montageklussen. Bovendien is de Tec7 montagekit verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo vind je beslist de juiste Tec7 voor jouw klussen! Naast de originele montagekit vind je in het Tec7 assortiment ook kwalitatieve reinigers en PU schuim.

Hoe lang blijft Tec7 goed?

Oud hout. Die kan je normaal gezien wel een paar maanden gebruiken na opening. Wel altijd de spuitmond op de koker laten zitten, dan verhard er alleen een deel in de spuitmond maar daaronder blijft de lijm goed.

Hoe kan je TEC7 verwijderen?

Tec7 losmaken

Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Een stanleymesje kan soms voldoende zijn om de kit te verwijderen. Dat gaat prima bij bijvoorbeeld een wastafel die hiermee vastgezet is. Ook een verfkrabber of sterk visdraad wil wel eens helpen.

Hoe TEC7 bewaren?

Houdbaarheid: 12 maanden in gesloten originele verpakking, koel, droog en vorstvrij bewaren. Veiligheidsmaatregelen: Gelieve de veiligheidsfiche te raadplegen.