Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Heeft iemand problemen met scherpe bochten op de townie?

4 min read

Gevraagd door: Ash Hill

Hoeveel weegt Electra Townie?

Gewicht: 48 pond. Materiaal frame: 6061-T6 aluminium. Batterijgarantie: 500 laadcycli of 2 jaar. Ideale lichaamslengte: 1,80 tot 1,80 m.

Wat is het gewicht van een Electra Townie 7d?

2019 Electra Townie 7D

MSRP $539
Weight 34. 5 lbs
Vervoering Rigid
Frame Aluminium
Wielen 26″

.

Welke maat heeft de Electra Townie 7d?

Gewicht

Frame size number Wielmaat K – Wielbasis
26 26″ 117. 5
26 Tall 26″ 119.9

Hoe lang is een Townie fiets?

Gewicht

Framemaatnummer Wielmaat C – Balhoofdbuislengte
26 26″ 21,7

Welke fiets is vergelijkbaar met een Townie?

De “Townie” en de “EVRYjourney” zijn geweldige opties. Het is ook geweldig voor rijders boven de 50, wiens evenwicht niet meer zo goed is als vroeger. Kortom, Electra en sixthreezero hebben een vergelijkbare fiets ontworpen voor een vergelijkbaar klantenbestand. Het andere ding over de Townie en de EVRYjourney is de veelzijdigheid.

Hoe ver kun je met een Townie rijden?

Een naafmotor houdt de Townie betaalbaar. De geadverteerde actieradius van 20 mijl met het hoogste ondersteuningsniveau bleek te kloppen. Met het laagste niveau konden tot 40 mijl worden afgelegd.

Hoe passen Townie-fietsen?

Citaat uit de video: Het zadel moet ook in lijn staan met het frame van de fiets. Controleer na het aandraaien van de hendel nog een laatste keer de zadelhoogte. Zorg ervoor dat het strak staat.

Wat is het verschil tussen een Townie en een cruiser?

De Townie is een Cruise-ee fiets, vergelijkbaar met een beach cruiser maar met iets meer functie. Ontworpen met Electra’s gepatenteerde Flatfoot Technology, heeft de Townie een nog meer voorwaartse trappositie dan de Electra Cruisers.

Hoe snel gaat Townie?

20 mph
De Townie Go! 7D is voorzien van onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor ultiem comfort en controle tijdens het rijden. Bereik een topsnelheid van 20 mph met ondersteuning van de achternaafmotor. Controleer uw niveau van ondersteuning en acculading gemakkelijk met de verbeterde LED-controller.

Waar worden Electra Townies gemaakt?

Electra Bicycle Company, sinds 2014 een dochteronderneming van Trek Bicycle Company, werd in 1993 opgericht in Leucadia, Californië, door Benno Bänziger en Jeano Erforth.
Electra Bicycle Company.

Type Vennootschap
Opgericht 1993
Hoofdkantoor Encinitas, Californië , Verenigde Staten
Producten Fietsen en aanverwante onderdelen
Moedermaatschappij Trek Bicycle Company

Wat betekent EQ op de Townie fiets?

Uitgerust Uitgerust
Uitgerust. Uitgerust, of “EQ” zoals we bij Electra zeggen, betekent gewoon dat uw rit wordt geleverd met een aantal mooie extra voordelen. Bijpassende spatborden houden u schoon en droog, terwijl LED-verlichting voor en achter u helpt zien en gezien worden.

Hoeveel versnellingen heeft de Electra Townie?

De techniek die je krijgt
Shimano Revo twist shifter zorgt voor een soepele overgang door 7 versnellingen, zodat je met gemak heuvels kunt beklimmen. Linear-pull remmen controleren de vertraging voor gemakkelijk stoppen en aangepaste Electra 24″ banden rollen soepel voor een zachte rit.

Is Electra Townie gemaakt door Trek?

Electra werd opgericht in 1993, maar werd later overgenomen door Trek in 2014. Het management en de filosofie van het bedrijf zijn hetzelfde gebleven, dus Electra blijft trouw aan zijn primaire idee om fietsen te maken die uniek en leuk zijn, en gebouwd voor iedereen.

Is Trek en Electra hetzelfde?

Electra Bicycle Company is er trots op deel uit te maken van de Trek-familie. Wie had gedacht dat het lokale, onafhankelijke fietsbedrijf dat meer dan 25 jaar geleden begon in Zuid-Californië, uiteindelijk zou samenwerken met een wereldleider als Trek?

Wat is de Electra Platvoet Technologie?

Flat Foot Technology lost dat op door je de mogelijkheid te geven je voeten plat op de grond te zetten voor een stevige voetafdruk, elke keer weer met absoluut comfort en controle. Flat Foot Technology stelt je in staat om de inspanning van het trappen te optimaliseren met de juiste beenverlenging dankzij onze unieke framegeometrie en een lager zwaartepunt.

Wat is het verschil tussen Electra Townie en cruiser?

Electra Townie
De Townie is een Cruise-ee fiets, vergelijkbaar met een beach cruiser maar met iets meer functie. Ontworpen met Electra’s gepatenteerde Flatfoot Technology, heeft de Townie een nog meer voorwaartse trappositie dan de Electra Cruisers.

Hoeveel weegt een cruiser fiets?

Natuurlijk zijn cruiser bikes zwaarder. Het is gebruikelijk om cruiser bikes te vinden die 30 – 40 pond wegen. U kunt echter altijd een lichtgewicht cruiser kopen die minder weegt.

Is een 26 inch fiets goed voor welke hoogte?

26-inch fietsen zijn vaak de optimale maat voor kleine rijders, van 1 meter 80 tot 1 meter 80. Toch kan een 26-inch fiets met een groot frame werken voor volwassenen en jongeren. Voor mensen van 1 meter 80 of langer volstaat dus een fiets in maat 26 met een groot frame.

Zijn cruiser fietsen goed voor lange ritten?

Zijn cruisers goed voor lange afstanden? Dat hangt af van het soort parcours en uw tijdschema. U zult geen nieuwe paden bewandelen zoals een mountainbiker of op topsnelheid rijden zoals een stadsfietser, maar met een strandcruiser kunt u comfortabel lange afstanden afleggen.

Is een cruiser moeilijk te trappen?

Cruiser fietsen zijn gemakkelijk te berijden op vlakke, rechte routes, maar heel moeilijk om steile heuvels op te rijden en scherpe bochten te nemen. Dat komt door hun kenmerkende eigenschappen: een ontspannen zithouding, ballonbanden en een lange wielbasis.

Kun je afvallen op een cruiser?

Veel mensen rijden op cruiser bikes als hobby en voor hun plezier, maar fietsen is een uitstekende manier om te bewegen, fit te blijven en gewicht te verliezen. In tegenstelling tot de meeste andere trainingstoestellen, wordt een cruiser beschouwd als low impact.