Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Heb ik een fietstas nodig

6 min read

Gevraagd door: Lorenzo Moten

Ze moeten worden vervoerd in een tas, en de maximale lengte is 85cm. (Er is geen andere maximale afmeting, zolang ze niet langer zijn dan 85cm!) Dit geldt voor de meeste vouwfietsen met 20-inch wielen, zoals Bike Fridays en veel DahonsslashTerns, maar ook voor 16-inchers zoals Bromptons.

Kan ik een fietstas meenemen op de Eurostar?

U kunt nog steeds een vouwfiets of kinderfiets meenemen aan boord, zolang deze niet langer is dan 85 cm en wordt vervoerd in een beschermende tas die de hele fiets bedekt. Dit is om uw fiets, andere mensen en hun bagage te beschermen in het station, aan boord en bij de veiligheidscontrole.

Hoe voeg ik een fiets toe op Eurostar?

U koopt uw Eurostar ticket en neemt dan contact op met EuroDespatch om uw fiets te reserveren. Wij raden u aan eerst EuroDespatch te bellen, de beschikbaarheid van fietsruimte op de trein van uw voorkeur te bevestigen EN DAN uw eigen treinzitplaats te boeken en direct terug te bellen naar EuroDespatch om uw fiets te reserveren.

Kan ik mijn fiets gewoon meenemen in de trein?

Ja, dat kan. Hoewel de soorten fietsen die in de trein worden toegelaten kunnen variëren. Volledig opvouwbare fietsen zijn toegestaan op alle treinen, zonder beperkingen of reserveringen. Voor grote fietsen moet je soms reserveren op bepaalde diensten, en er zijn ook beperkingen in de spitsuren.

Worden tassen doorzocht op Eurostar?

Er is een tassencontrole en een metaaldetector waar je doorheen moet voordat je aan boord gaat, maar dat is alles. Geen van de beperkingen die luchtvaartmaatschappijen hebben over wat je mee aan boord mag nemen. 4.

Hoe reis ik met een fiets in Europa?

De combinatie fiets/trein is een populaire manier van vervoer door Europa en fietsen kunnen gemakkelijk mee in de treinen tussen bestemmingen. U kunt een pas voor één land kiezen voor reizen binnen een specifiek land of een pas waarmee u naar maximaal 22 Europese landen kunt reizen voor maximale vrijheid.

Mag je in Europa een fiets meenemen in de trein?

Zoals op veel treinen in Europa kun je hem gratis meenemen als hij in een speciale fietskoffer zit die bepaalde afmetingen niet overschrijdt (80 x 110 x 40 cm in dit geval). De meeste stations zorgen 24 uur lang voor uw koffer, terwijl u op verkenning uitgaat.

Kun je instappen?

Wordt “instappen” gebruikt in gesproken taal? Men stapt op en af een fiets, maar men stapt niet op een fiets. Men stapt aan boord van vliegtuigen, boten, treinen (d.w.z. dingen die je meenemen op reis.

Kan ik een fiets meenemen in de trein in Frankrijk?

Uw fiets reist gratis aan boord van Intercités-treinen die overdag rijden en waarvoor geen reservering nodig is, behalve op de lijn Quimper-Nantes-Bordeaux-Toulouse. Op die lijn moet u een plaats voor uw fiets reserveren en 5 euro betalen om hem aan boord van de treinen nr.

Kan ik mijn fiets meenemen op de trein in Groot-Brittannië?

Mag je fietsen meenemen in de trein? Eerst het goede nieuws: fietsen zijn op de meeste Britse treinen op de meeste tijdstippen gratis toegestaan. Maar er is meestal een limiet van twee tot zes fietsen per trein, en het kan zijn dat je een plaats moet reserveren.

Hoe kan ik mijn fiets meenemen in een treintas?

Zorg ervoor dat uw fiets naar het juiste perron wordt gebracht en in de trein wordt geladen. Nadat u het station van bestemming hebt bereikt, gaat u naar het bagagekantoor en levert u het bagagebewijs en de aftekening van uw ticket in. Het kantoor zal u een ontvangstbewijs voor aflevering of verzending bezorgen.

Mag je een fietstas meenemen in de trein?

Op alle binnenlandse treinen kunt u uw fiets gratis vervoeren wanneer deze is opgevouwen en opgeborgen in een fietstas. De fiets moet worden geplaatst in de toegewezen bagagevakken in elk rijtuig.

Kun je een vouwfiets meenemen op de buis?

Samengevat: Opgevouwen fietsen mogen altijd gratis mee in de metro. Niet-opgevouwen fietsen kunnen buiten de spitsuren gratis worden meegenomen op sommige trajecten van de metro. De spitsuren zijn 07.30 – 09.30 uur en 16.00 – 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Hoe groot is een fietsdoos?

43x11x32 inches
Hoe groot is een standaard fietsdoos? De fietsdoos van 43x11x32 inch is de meest gangbare, omdat deze past binnen de limiet van 130 inch (330 cm) voor internationale verzending. Dit betekent dat hij binnen de voordelige binnenlandse en internationale tarieven past, waardoor de verzending doorgaans goedkoper is.

Hoe verpak je een fiets in een koffer?


Citaat uit de video: Ik gebruik dan een bungeekoord of zip tie om alles vast te houden. Samen don't forget your bag of small parts and your seat post.

Hoe reis je met een fiets?

Citaat uit de video: De lengte van uw reis. En de afstand die u van plan bent te rijden zal dicteren hoeveel u'zal moeten uw fiets reist op het ruim van het vliegtuig. En dus moet beschermen koper een fietstas of doos.

Mag je in Frankrijk een fiets meenemen in de trein?

Uw fiets reist gratis aan boord van Intercités-treinen die overdag rijden en waarvoor geen reservering nodig is, behalve op de lijn Quimper-Nantes-Bordeaux-Toulouse. Op die lijn moet u een plaats voor uw fiets reserveren en 5 euro betalen om hem aan boord van de treinen nr.

Wat is EuroDespatch?

Als u meer, speciale of grotere bagage wilt meenemen, staat de bagageservice EuroDespatch tot uw beschikking op de routes Brussel, Rijsel of Parijs van/naar Londen (tegen betaling).

Kan ik een fiets meenemen in de TGV?

U kunt uw fiets meenemen op alle TGV INOUI, internationale, TER, INTERCITES en OUIGO treinen. U hebt drie mogelijkheden: U kunt uw volledig gemonteerde fiets meenemen aan boord en deze in een daarvoor bestemde fietsenstalling aan boord van onze treinen plaatsen.

Kun je scooters meenemen op de Eurostar?

U kunt gratis een scootmobiel op batterijen meenemen, zolang deze niet breder is dan 70 cm en niet langer dan 120 cm. Dit is om ervoor te zorgen dat hij past in liften, op hellingen en in een van onze rolstoelplaatsen aan boord.

Kun je je eigen eten meenemen op de Eurostar?

Mag je eten meenemen in de Eurostar? U kunt uw eigen eten van thuis meenemen. In tegenstelling tot luchtvaartmaatschappijen zijn er geen beperkingen voor vloeistoffen, dus u kunt zelfs een fles bubbels meenemen.

Hoe vroeg moet ik aankomen voor de Eurostar?

45 minuten
Hoe lang duurt het inchecken bij Eurostar? De check-in procedure voor Eurostar treinreizen duurt ongeveer 20 minuten van begin tot eind, dus het is aanbevolen dat u ten minste 45 minuten voor het vertrek van uw Eurostar trein aanwezig bent.