Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Garmin fietscomputer vs slimme horloges

5 min read

Gevraagd door: Lindsay Lewis

Synchroniseert een Garmin horloge met een fietscomputer?

Als u op elk toestel een activiteit start en deze opslaat, worden de gegevens gedupliceerd. Garmin Connect zal ze niet aan elkaar koppelen. Zolang u dat niet doet, zijn er geen problemen. Edge-fietscomputers zijn geen activity trackers en worden niet gebruikt om uw dagelijkse activiteiten te meten.

Kun je een Garmin-horloge gebruiken om te fietsen?

Garmin Forerunner 945
Het scherm van 30,4 mm is gemakkelijk af te lezen en de batterij heeft een indrukwekkende levensduur van 36 uur in de GPS-modus. Het horloge heeft ANT+, Bluetooth en WiFi connectiviteit en deelt direct ritgegevens met de meeste van de beste fiets apps op de markt.

Kan ik mijn smartphone gebruiken als fietscomputer?

Jepster is een android app om je mobiele telefoon te gebruiken als fietscomputer. Jepster gebruikt GPS om je rit te volgen. Verder ondersteunt het ANT+™ en Bluetooth hartslagmeters, snelheid/cadanssensoren en vermogensmeters. Zet de dingen die je belangrijk vindt op het scherm: kaarten, vermogensgegevens, hartslag of nog veel meer.

Hoe lang gaat een Garmin fietscomputer mee?

Garmin Edge 1040 en 1040 Solar
De 1040 Solar werkt naar verluidt tot 100 uur door onderweg op te laden met zonlicht, met behulp van dezelfde Power Glass technologie als op de topklasse smartwatches.

Hoe sluit ik mijn Garmin-horloge aan op mijn indoorfiets?

Paren

 1. Plaats de Smart Trainer indien nodig in de koppelingsmodus.
 2. Druk op het menu om het hoofdmenu in het horloge in te voeren.
 3. Selecteer Sensoren en accessoires. <
 4. Selecteer Nieuw /Br>

  Kan ik mijn Garmin-horloge als hartslagmeter gebruiken?

  You can broadcast your heart rate data from your vívoactive® HR device and view it on paired Garmin® devices. For example, you can broadcast your heart rate data to an Edge® device while cycling, or to a VIRB® action camera during an activity.

  Welk fitnesshorloge is het beste voor fietsen?

  Onze selectie van de beste smartwatches voor fietsen

  • Garmin Enduro. …
  • Garmin Fenix 6 Solar. …
  • Apple Watch Series 7. …
  • Garmin Forerunner 945. …
  • Amazfit Bip U Pro. …
  • Fitbit Versa 3. …
  • Polar Vantage V2. Het beste voor het meten van voedingsniveaus tijdens het rijden. …
  • Suunto 9 Baro. Beste fiets-smartwatch voor slim batterijbeheer.

  Welke Garmin is goed voor fietsen en hardlopen?

  Het belangrijkste is dat de Forerunner 745 activiteitsprofielen heeft voor hardlopen, fietsen, triatlon, zwemmen in zwembad en open water, baanlopen enz.

  Kan een Apple Watch worden gebruikt als fietscomputer?

  De Apple Watch kan nu detecteren wanneer je gaat fietsen, en een paar minuten later vragen om je rit op te nemen. Terwijl automatische workoutdetectie al een paar jaar bestaat voor hardlopen, wandelen, zwemmen, roeien en elliptische workouttypes, wordt fietsen nu ondersteund voor buitenritten op de Series 6, 7 en Apple Watch SE.

  Zijn fietscomputers de moeite waard?

  Als je één of twee dagen per week fietst, is het niet nodig om meer apparatuur mee te slepen. Maar als je traint voor een wedstrijd en vijf of zes dagen per week op de fiets zit, geeft een fietscomputer je meer nuttige gegevens die aansluiten bij je behoeften. Het kan vervelend worden op de weg.

  Kan ik Strava gebruiken als fietscomputer?

  Strava maakt van elke iPhone en Android een geavanceerde hardloop- en fietscomputer (en we werken ook met je GPS-horloges en headunits).

  Wat is het nut van een fietscomputer?

  Een fietscomputer meet en toont informatie over uw fietsactiviteit, zoals hoogte, snelheid, afgelegde afstand en soms cadans of hartslag.

  Hoe nauwkeurig is de Garmin indoor track?

  Uw cadans varieert misschien maar 15 stappen per minuut tussen gemakkelijke en harde tempo’s; dat is zeker niet nauwkeurig genoeg om het verschil tussen bijvoorbeeld 7:45/mijl en 8:15/mijl nauwkeurig vast te leggen! Bij veel nieuwere modellen van Garmin, Coros en andere GPS-horloges kun je de afstand kalibreren nadat je de loop hebt voltooid.

  Kun je Garmin snelheidssensor gebruiken op spinningfiets?

  Citaat uit de video: Wat hebben we vandaag geleerd van dit alles? Ten eerste zal de Garmin snelheidssensor werken op de spinfiets met wat kalibratie.

  Houdt Garmin het peloton bij?

  Peloton-fietsen zenden geen signaal uit dat door een Garmin-horloge kan worden ontvangen. Bovendien kunnen door Peloton gegenereerde bestanden niet worden geüpload naar Garmin Connect. U kunt hartslag (HR) van een Garmin-horloge dat HR kan uitzenden naar Peloton-fietsen die compatibel zijn met Bluetooth/ANT+.

  Welk Garmin-horloge is het beste voor indoor cycling?

  Top 5 Garmin -horloges voor fietsen

  • Het beste algemeen. Garmin Fenix 6 Pro.
  • Geweldige batterij + stijl. Garmin Venu 2.
  • All-Rounder. Garmin VivoActive 4.
  • Trainingsassistent. Garmin Forerunner 745.
  • Beste budget. Garmin Forerunner 45.


  Kun je de Garmin Forerunner 245 gebruiken om te fietsen?

  Voor fietsers – Het horloge houdt goed bij wat er buiten en binnen wordt gefietst. Basisgegevens zoals snelheid, afstand en tijd worden nauwkeurig bijgehouden.

  Is de Garmin 245 goed voor fietsen?

  De Forerunner 245 houdt de meeste basisgegevens voor het fietsen goed bij, net als hardlopen (tempo, afstand, hartslag, enz.) en kan worden gekoppeld aan diverse externe sensoren voor snelheid en cadans, plus Garmin’s slimme verlichting.

  Kan de Forerunner 55 worden gebruikt om te fietsen?

  De Forerunner 55 Smartwatch is ontworpen voor vorm en functie en is licht en comfortabel, waardoor het perfect is voor fietsen, hardlopen en het dagelijks leven.

  Is de Garmin Forerunner 55 de moeite waard?

  De all-round ervaring die je krijgt met de Forerunner 55 is uitstekend, vooral voor hardlopers. Hoewel hij zich aan de goedkopere kant van het Garmin-assortiment bevindt, beschikt hij over alle essentiële onderdelen die hardlopers van alle niveaus nodig hebben, plus enkele handige bonussen zoals die voorgestelde trainingen.

  Heeft de Garmin Forerunner 55 kaarten?

  De Forerunner 55 ondersteunt niet de mogelijkheid om kaarten te uploaden of te bekijken om routes te volgen op het horloge, maar u kunt die strategieën eenvoudig aanmaken op Garmin Connect en ze vervolgens synchroniseren.