Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Fietsen apps voor Android

4 min read

Gevraagd door: Stephen Stamper

Wat is de beste gratis app voor fietsen?

Bikemap. Bikemap is een iPhone en Android app die routeplanning, navigatie, real-time updates en nog veel meer biedt. In onze ervaring is het een goed alternatief voor Strava of Komoot voor routeplanning en biedt het meer gratis, hoewel zowel Strava als Komoot ook hun eigen unieke functies hebben.

Hoe kan ik mijn fietstocht volgen op Android?

Ontvang realtime statistieken

 1. Open de Google Fit-app op je telefoon .
 2. Tik op Track-workout toevoegen .
 3. Om de activiteit te selecteren die je gaat starten , tik op de pijl-omlaag .
 4. Tik op Start training. Als je fietst, draag je je telefoon in je zak. Tracking is nauwkeuriger dan wanneer je telefoon is bevestigd of in een rugzak zit.


Welke app is het beste voor fietstracking?

Fiets -apps hebben de wereld van fietsen veranderd. U kunt nu routes opnemen, volgen, delen en plannen op uw iPhone-, Android- of Pixel -apparaat.

Hier zijn onze top 5 keuzes:

 • Strava.
 • zwift.
 • map My Ride GPS Cycling & Route Tracker.
 • Google Maps.
 • Cyclemeter GPS.


 • Is fietskaart een gratis app?

  Het grootste deel van de functionaliteit van Bikemap is gratis te gebruiken. Met Bikemap Premium krijgt u echter een groot aantal extra functies voor €28,90 / $34,99 / €29 per jaar of een eenmalige betaling van €89 / $99 / €99 voor levenslange toegang.

  Is Strava gratis te gebruiken?

  Ja, Strava is een gratis app en er zijn geen kosten verbonden aan het registreren en delen van je activiteiten. Om het meeste uit Strava te halen, kun je een Strava-abonnement nemen en de extra functies bekijken die we bieden.

  Is er een gratis alternatief voor Zwift?

  RGT Cycling Review: RGT Cycling, het nieuwe virtuele fietsplatform, heeft aangekondigd dat het al zijn Premium-functies gratis beschikbaar stelt voor alle indoorfietsers, als reactie op de COVID-19 pandemie.

  Wat is beter Strava of map my ride?

  Voor 99% van de gebruikssituaties biedt Strava een betere ervaring, met de mogelijkheid om interessantere gegevens op te nemen, op te slaan en vervolgens weer te presenteren.

  Is Google maps goed voor fietsen?

  Google Maps is een van de beste, gratis online kaartoplossingen, en het kan een goed hulpmiddel zijn voor het plannen van recreatieve fietstochten of woon-werkverkeer. Of u nu een ontspannen ritje maakt door de stad, naar uw werk of school gaat, of zelfs serieus wilt sporten, rijden op een elektrische fiets is leuk en snel.

  Hoe kan ik de afstand van mijn fietstocht bijhouden?

  Meest eenvoudig: My Tracks (alleen Android)
  Google’s eenvoudige ontwerp is terug te vinden in deze app, met zijn Google-kaarten en strakke lijngrafieken. Het biedt minder gegevens dan de andere apps, maar dat maakt de info die het verzamelt – afstand, totale tijd en bewegende tijd, gemiddelde snelheid, maximale snelheid – gemakkelijker op te nemen.

  Wat zijn de nadelen van Strava?

  Nadelen van Strava:
  Je kunt handmatig een privacy radius instellen, maar die gaat maar tot . 63 mijl (~1 km). Angst voor veroordeling. Veel hardlopers uploaden hun “langzamere” of kortere runs niet naar Strava omdat ze het gevoel hebben dat de runs niet belangrijk genoeg zijn, of omdat de lopers zich schamen voor hun tempo.

  Hoeveel kost Strava per maand?

  $5/maand
  Er zijn misschien veel mensen die alleen de gratis versie van Strava gebruiken of de $5/maand betalen, en vervolgens $30 per maand betalen voor Whoop en andere producten. Er is misschien een beste van twee werelden situatie hier, waar Strava zou kunnen hebben meerdere niveaus-vrij, misschien een $ 5/maand plan en een meer exclusieve $ 20/maand.

  Hoe lang is Strava gratis?

  5 Beste Fiets Apps voor Android en iOS in 2021 | Best Biking …

  Is rijden met GPS gratis?

  Terwijl een Ride With GPS Starter plan volledig gratis is, geeft upgraden naar Basic of Premium plannen toegang tot “top-tier” functies zoals geleide turn-by-turn navigatie, offline kaarten toegang (u kunt uw telefoon in vliegtuigmodus gebruiken voor een langere levensduur van de batterij), aangepaste geluiden en waarschuwingen, en afgedrukte cue sheets.

  Kan ik mijn telefoon als fietscomputer gebruiken?

  Jepster is een android app om je mobiele telefoon als fietscomputer te gebruiken. Jepster maakt gebruik van GPS om je rit te volgen. Verder ondersteunt het ANT+™ en Bluetooth hartslagmeters, snelheids-/cadanssensoren en vermogensmeters. Zet de dingen die je belangrijk vindt op het scherm: kaarten, vermogensgegevens, hartslag of nog veel meer.

  Kan ik mijn fietstocht volgen op Google Maps?

  Activeer de fietslaag op Google Maps
  Google Maps, hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering, is het beste hulpmiddel voor het vinden van fietspaden en routebeschrijvingen. Ze houden alle fietspaden bij, speciale fietspaden, fietsvriendelijke straten, en zelfs fietsvriendelijke onverharde wegen.

  Hoe breng ik mijn fietstocht in kaart?

  Citaat uit video: En nu is het mijn kaart aan het centreren rond mijn stad. Dus ik'zet er een stad in. Naam ik wil niet inzoomen op de stad. Zodat ik de wegen in wat meer detail zie. Dat's goed genoeg voor rechts de pool wat we'

  Doet Waze aan fietsroutes?

  Ze beschrijven het als “Waze voor fietsen” – het is een kaartapp die afslag-voor-afslag aanwijzingen biedt, maar het nodigt gebruikers ook uit om straten langs de weg te evalueren om zo toekomstige route-aanbevelingen voor anderen te informeren.