Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

B.o.B Yak Trailer op auto

4 min read

Gevraagd door: Christina Williams

Hoe bevestig je een Bob Yak?


Citaat uit de video: Je neemt je pop erin en schuift hem erdoor. En zorg ervoor dat alles goed vastzit. Net als je gewone trucontgrendeling. En nu ga ik de trailer trekken. Hier naar voren.

Worden Bob trailers nog steeds gemaakt?

De BOB Trailer wordt niet langer geproduceerd door het moederbedrijf Britax. De onderdelen blijven beschikbaar tot 2022 en wij zullen ze leveren zolang we kunnen. Koop uw reserveonderdelen nu het nog kan! Wij hebben alle onderdelen en accessoires, plus tassen en koffers die ontworpen zijn om het meeste uit een BOB trailer te halen.

Hoeveel weegt een BOB trailer?

De BOB Ibex weegt ongeveer 9 kg en heeft een enkel geveerd achterwiel dat ontworpen is om de ruigste weg-/padomstandigheden aan te kunnen.

Kun je een BOB kinderwagen op een fiets bevestigen?

Deze Robert Axles voor BOB Trailers zijn speciaal ontworpen om de beproefde BOB Trailer aan je fiets met steekas te bevestigen.

Mag een 7-jarige in een fietskar?

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind in een fietskar? Kinderen kunnen in een fietskar reizen als ze zelfstandig hun hoofd kunnen ondersteunen. Dat is meestal tussen 9 en 12 maanden, maar elk kind is anders en jij kent je kind het beste.

Kan een 6 maanden oude in een fietskar rijden?

Maar in de VS fietsen niet veel mensen met baby’s, en fabrikanten van fietskarren en kinderzitjes raden aan niet te fietsen met een baby jonger dan negen tot twaalf maanden.

Kun je een fietskar trekken met een cruiser?

JA! Het is makkelijk om een aanhanger te trekken met een cruiser motor!

Wat betekent 7000 GVWR op een aanhangwagen?

Wat betekent 7000 GVWR op een aanhangwagen? Laten we eens kijken naar een specifiek voorbeeld om GVWR begrijpelijker te maken. Een GVWR van 7000 betekent dat het voertuig niet meer dan 7000 pond mag wegen.

Hoeveel gewicht kan een as van 3500 pond dragen?

Het draagvermogen van twee assen van 3.500 pond is 7.000 pond.

Hoeveel kan een aanhangwagen van 6×12 bevatten?

Vrachtaanhangwagen van 1 meter bij 2 meter: Kan tot 2.500 pond dragen en meerdere kamers met meubilair, waaronder L-banken, piano’s en meer omvangrijke voorwerpen. Kan een huis met twee slaapkamers aan als u een minimalist bent.

Kan een 4-jarige in een fietskar rijden?

“Om in een Burley aanhangwagen achter een fiets te rijden, is de industriestandaard om te wachten tot een kind één jaar oud is. Hoewel de fysieke ontwikkeling van elk kind uniek is, adviseren wij dat een kind zonder toezicht rechtop moet kunnen zitten en zijn hoofd omhoog moet kunnen houden terwijl het een fietshelm draagt.

Wat is veiliger fietsstoeltje of fietskar?

Een fietskar is bij een ongeval veiliger dan een kinderzitje, omdat hij een beschermende kooi heeft, lager bij de grond staat en een vijfpuntsgordel heeft. Bovendien is de fiets met een fietskar gemakkelijker te besturen dan met een kinderzitje.

Mag een 5-jarige in een fietskar rijden?

Aanhangwagens die je achter je fiets trekt zijn een populaire optie voor het vervoer van peuters en kinderen tot ongeveer 6 jaar oud. Fietskarren zijn stabiel omdat ze laag bij de grond staan en gemakkelijk te besturen zijn. Fietskarren zijn een goede keuze voor fietsers die het niet prettig vinden om met een kind in een voor- of achterzitje te trappen.

Hoeveel weegt een 8×16 aanhanger?

Een gesloten autotrailer weegt veel meer dan een open autotrailer. Voor een autotrailer van 8,5×16 is het leeggewicht 2.500-2.800, afhankelijk van het GVWR. Het laadvermogen van dit type aanhangwagen is 4.500 tot 7.200 pond. Bekijk onze Auto Carrier/Car Hauler aanhangwagens.

Hoeveel weegt een 6×12 aanhanger?

Bruto voertuiggewicht: 4.400 lbs. max. Leeggewicht: 1.920 lbs.

Hoeveel weegt een 7×14 enkelas aanhanger?

Leeggewicht: 1900 lbs. Tonggewicht: 180 lbs. Laadvermogen: 1090 lbs.

Hoeveel weegt een aanhanger van 5×8?

Met een gewicht van slechts 775 pond is deze 5×8 utility trailer beheersbaar en toch machtig, met een laadvermogen tot 2.215 pond. Een Leonard 5×8 trailer is een uitstekende investering voor een beginnend bedrijf of voor iedereen die regelmatig voertuigen of apparatuur moet verplaatsen.

Hoe snel kun je gaan met een 5×8 uhaul trailer?

Maximumsnelheid voor Uhaul-aanhangwagens
De maximumsnelheid voor het slepen van Uhaul-aanhangwagens is 55 mph, ongeacht de grootte en of u sleept met een Uhaul-truck of uw voertuig.

Past er een queen bed in een 5×8 trailer?

U hebt geen vrachtwagen nodig om deze kleine vrachtaanhanger te trekken; u kunt hem gemakkelijk direct achter uw auto trekken als deze een trekpakket heeft. De 5×8 gesloten aanhangwagen kan een queensize bed bevatten en tot 1.800 lbs trekken!