mei 17, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Welk seizoen is het in Hawaii in mei?

3 min read

Regenseizoen. In de zomerperiode, mei tot oktober, valt er gemiddeld zes tot zeven dagen per maand regen. In de winterperiode, november tot april, stijgt dit tot gemiddeld negen tot tien dagen per maand. Een echt regenseizoen kent Hawaii dan ook niet.

Hoe vaak regent het op Hawaii?

Klimaatcijfers

januari augustus
uren zonneschijn per dag 7 9
dagen neerslag per maand 10 6
hoeveelheid neerslag per maand
water temperatuur 25℃ 27℃

Hoeveel dagen per jaar regent het in Hawaii?

Klimaat Hawaii

De staat Hawaii heeft een steppeklimaat. Het regent hier amper. De gemiddelde jaartemperatuur voor Hawaii is 18°C en er valt in een jaar tijd 877 mm regen. Het is 49 dagen per jaar droog met een gemiddelde luchtvochtigheid van 83% en een UV-index van 5.

Is het leven op Hawaii duur?

Laten we direct met de deur in huis vallen: een reis naar Hawaii is niet goedkoop, maar ook niet veel duurder dan een rondreis door het Westen van Amerika. Gemiddeld kost een 14 daagse reis naar Hawaii (inclusief drie eilanden) namelijk € 2484 per persoon.

Hoe lang op vakantie naar Hawaii?

Op elk eiland zou je een geweldige 14 daagse vakantie kunnen hebben, zeker als je ook een aantal dagen op de prachtige stranden wilt doorbrengen. Voor een eerste kennismaking met de Hawaiiaanse eilanden is het eilandhoppen tussen Big Island, Maui en Oahu ons zéér goed bevallen, elk eiland is weer anders.

Hoe warm is het in augustus in Hawaii?

Gemiddeld is het maximaal 20°C in augustus in Hawaii en minimaal rond de 15°C. Er valt in augustus op 26 dagen neerslag met een totaal van 118 mm en het is deze maand 5 dagen droog in Hawaii.

Wat is de beste tijd om naar Mexico te gaan?

De temperaturen in Mexico schommelen gedurende het hele jaar tussen de 20°C en 30°C. De beste reistijd voor Mexico is in de periode van november tot en met april. Er valt dan vrijwel geen regen en de temperaturen zijn aangenaam.

Wat kost 9 dagen Hawaii?

Prijzen Relaxen op Hawaii

van t/m Big Island
Nu € 1549,–
€ 1499,–
€ 1799,–
€ 1669,–

Wat kost een biertje op Hawaii?

Voedsel kosten

Lokaal bier (0.3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 1.80 EUR 1.90 USD
Geïmporteerde bier (0,3 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 3.10 EUR 3.30 USD
Geïmporteerde bier (0,5 liter fles) prijs in Hawaï is rond: 4.70 EUR 5.00 USD
Tafelwijn prijs in Hawaï is rond: 11 EUR 12 USD

Wat kost 2 weken Hawaii?

Prijzen Twee weken Strandvakantie Hawaii

van t/m Al vanaf
€ 1829,–
€ 2079,–
€ 1829,–
reis aanvragen Hawaiireizen

Hoe duur is eten in Hawaii?

Net als in Amerika kun je in Hawaii eten en drinken voor bedragen van $7,- tot $15,- per maaltijd (diner) per persoon. Hou er wel rekening mee dat Hawaii een eiland is. Sommige producten zijn daarom wat duurder dan je gewend bent. Brood, groente en fruit zijn in Hawaii behoorlijk aan de prijzige kant.

Is Hawaii het waard?

Hawaii is ZEKER de moeite waard. We zijn er in 2005 een week of 3 geweest, 7 Maui, 7 dagen Big Island en 6 dagen Kauai. Maui is schitterend, hele mooie stranden, snorkelen vanaf het strand. Haleakala crater is prachtig (zonsopgang), Road to Hana, leuke stadjes zoals Lahaina.

Wat heb je nodig om naar Hawaii te gaan?

Visum Hawaii

Een visum is voor Hawaii verplicht, zo moet vooraf het ESTA (Electronic System for Travel Authorization) formulier worden ingevuld. Het ESTA formulier is het visum dat je nodig hebt voor elke vakantie naar Amerika.

Kan ik naar Hawaii reizen?

Momenteel zijn de grenzen van de Verenigde Staten en Hawaii geopend voor internationale gevaccineerde reizigers met een negatief PCR-testbewijs* niet ouder dan een dag voor vertrek. Er is geen quarantaine plicht bij aankomst. Check altijd de meest actuele informatie omtrent reizen naar de Verenigde Staten.

Kan ik naar Hawaii?

Hawaii kan het hele jaar door bezocht worden. In de winter heb je de grootste golven en regent het iets meer. In de zomer is het iets warmer. Eind december t/m maart is het erg druk, dus dat is misschien wèl iets om rekening mee te houden.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl