Nederlands | English | Deutsch

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

SRAM BB30 cranks – hoe verwijder je de crankarm van de as?

4 min read

Gevraagd door: Ashley Davis

Hoe verwijder je een SRAM crank met spindel?


Citaat uit de video: Dit zou een makkelijk klusje moeten zijn, je gebruikt de inbussleutel. Je werkt het tegen de klok in om de crank set het werk te verwijderen zoals je kunt zien het kan gewoon vrij moeilijk zijn soort vast te zitten.

Hoe demonteer je een SRAM crank?

Citaat uit de video: En dan kun je je aan je crankarm vasthouden en dan gewoon aan je stang trekken. Je zou het zo ongeveer los moeten kunnen maken. Dus als hij eenmaal los is.

Hoe verwijder ik een SRAM Force kettingblad?

Citaat uit de video: Zo niet gewoon een tik geven met een zachte slaghamer op het uiteinde don't hit it with a normal hammer or force easy to damage it but you should be able to just push it through with your fingers. Zoals.

Hoe verwijder je een SRAM 11 speed crank?

Citaat uit de video: Als je er een nodig hebt en je tikt dat gewoon door dan moet je er misschien op tikken het komt er misschien vanzelf door zoals zo dan kan je er gewoon uit trekken van de uh rechterkant.

Wat is een BB30 crankstel?

Het BB30 trapashuis is meestal 68mm (road) of 73mm (mtb) breed met een binnendiameter van 42mm. Oorspronkelijk was het BB30 systeem ontworpen voor crankspindels met een diameter van 30mm. Frames met BB30 schalen kunnen echter gebruikt worden met crankspindels van andere afmetingen.

Hoe verwijder je zelfzittende krukasbouten?

Citaat uit de video: Dus eerst steek je de sleutel in het gat die je tegen de klok in draait.

Hoe verwijder je SRAM dub cranks?

Citaat uit de video: Gewoon met de klok mee draaien om hem los te maken. En op deze manier wordt er geen druk op de as uitgeoefend. Richting.

Hoe verwijder ik de SRAM trapas?

Citaat uit de video: Gebruik deze 8 millimeter inbussleutel die door de dop gaat en verwijder. De crankarm. Echt strak moet het ongeveer 50 Newtonmeter zijn. En nu kun je zien dat het echt los komt.

Hoe verwijder je een SRAM crank van een mountainbike?

Citaat uit de video: Gewoon door hem er aan de andere kant uit te trekken als je je kettingbladen wilde vervangen of als je'de crank zelf vervangt.

Hoe verwijder je de verborgen bout van SRAM?

Neem een tang en ruk ze eruit (dat staat zelfs ergens in de documentatie). Je kunt een van de oude bouten in de oude verborgen moer steken en hem eruit slaan met een hamer. Die trekt zichzelf in als je de schroef op de nieuwe ring aandraait. Ik gebruikte een borgpen, voila!

Hoe verwijder ik het SRAM Force AXS crankstel?

Citaat uit de video: En dan optrekken aan de stang. En dit is tegen de klok in. Dus normale draden op trekken aan de stang om het los te maken en je kan de arm gewoon vasthouden. Tijd zo en het zou los moeten komen.

Hoe verwijder ik de SRAM Rival ketting?

Citaat uit de video: Zodat je de twee pennen van de link dichter bij elkaar brengt en je'zult zien dat die borgpen uit de gleuf daar wordt verplaatst. En dan boem gewoon zo uit elkaar halen. Simpel.

Wat is het verschil tussen BB30 en BSA?

BSA is Engels standaard en heeft schroefdraad in het gat, meestal gebruikt in shimano, terwijl BB30 Italiaanse standaard is en geen schroefdraad heeft, meestal gebruikt in CP.

Zijn alle BB30 lagers hetzelfde?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Hoe verwijder je SRAM dub cranks?

Citaat uit de video: Gewoon met de klok mee draaien om hem los te maken. En op deze manier wordt er geen druk op de as uitgeoefend. Richting.

Hoe verwijder je een crankstel?

Citaat uit de video: Meestal wil je eerst de aandrijfkant verwijderen. Dus kom hier met je krukastrekker en schroef hem in en dit schroeft de schroefdraad naar voren, dus dat zou het met de klok mee maken.

Wat kan ik gebruiken in plaats van een krukastrekker?

Citaat uit de video: Je kunt een ijzerzaag gebruiken. Ga je gang en zaag de as terug achter de arm. Totdat. Het is er helemaal af.

Hoe verwijder je een crankstel zonder speciaal gereedschap?

Citaat uit de video: En het is het verwijderen van de krukas als ik ga boem daar komt het los. En dan neem je een rubberen hamer waarop je zachtjes kunt slaan. En tik de andere kant er gelijkmatig uit om je krukas te verwijderen.