mei 16, 2022

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Op welke zenders zullen de Olympische Spelen te zien zijn?

4 min read

Op welke kanalen kan je de Olympische spelen volgen?

  • Olympische spelen bij Budget Alles-in-1: Eurosport 1 op kanaal 35 in het basispakket, Eurosport 2 op kanaal 36 in het TV Plus Pakket.
  • Olympische spelen bij Caiway: Eurosport 1 op kanaal 20 in het basispakket, Eurosport 2 op kanaal 137 in het Plus TV pakket.

Waar kan ik alles van de Olympische Spelen zien?

Zo noemt Eurosport zichzelf. Terecht, want de zender heeft de volledige televisierechten van de Olympische Spelen. Dit betekent dat je via Eurosport 1, Eurosport 2 en via de (betaalde) online livestreams echt álles live kunt kijken.

Waar wordt Olympische Spelen 2022 uitgezonden?

Op vrijdag 4 februari starten Olympische Winterspelen 2022 in Peking. De Winterspelen zijn meer dan twee weken live te volgen bij de NOS. Van ’s nachts tot in de namiddag op radio, televisie en online.

Welke zender Olympische Spelen 2022 KPN?

Uitzendschema NOS Olympische Spelen 2022 Peking

Je kijkt de Olympische Spelen op NPO 1 bij Ziggo (Kanaal 1) en KPN (Kanaal 1). Naast de Live uitzendingen kijk je bij de NOS natuurlijk ook kijken naar NOS OS Peking vandaag en NOS Studio Peking.

Waar kan je de Olympische Spelen terugkijken?

Op NPO Start kun je terugkijken wat op NPO 1 is uitgezonden. Op NOS.nl en onze sociale media-kanalen kun je hoogtepunten en samenvattingen van gespeelde wedstrijden bekijken. Bovendien nemen we iedere dag de olympische dag door in NOS Peking Vandaag, dat begint op 19.00 uur op NPO 1.

Waar kan ik de Olympische Spelen kijken Belgie?

Wie de Olympische Spelen van naaldje tot draadje wil volgen, kan bijna 24/7 terecht bij Sporza op Eén en Canvas.

Waar kan ik de Paralympische Spelen kijken?

De Paralympics zijn op tv alleen bij de NOS te volgen. De publieke omroep schenkt dagelijks aandacht aan het evenement. SPORTNEXT maakt een compleet media-overzicht. In tegenstelling tot de Olympische Spelen heeft Eurosport niet de rechten voor de Paralympische Spelen.

Hoe laat begint de Olympische Spelen 2022?

De Olympische Winterspelen beginnen officieel op vrijdag 4 februari 2022. Om 12.30 uur Nederlandse tijd vindt de openingsceremonie plaats en op zondag 20 februari worden de Spelen officieel afgesloten.

Welke zender Olympische Spelen KPN?

Olympische spelen bij KPN: Eurosport 1 op kanaal 35 in het basispakket. Eurosport 2 op kanaal 36 in het Pluspakket.

Hoe laat is opening Olympische Spelen 2022?

Olympische Winterspelen – Beijing 2022

Op vrijdag 4 maart om 13.00 uur Nederlandse tijd vindt de openingsceremonie plaats van de Paralympische Spelen van Beijing. Voor Nederland dragen snowboarders Chris Vos en Lisa Bunschoten de vlag. De openingsceremonie is live te zien bij de NOS via www.nos.nl.

Hoe kijk je Olympische Spelen?

Ja, je kan de belangrijkste sporten van de Olympische Spelen live kijken via NLZIET, zoals de schaatswedstrijden! Daarnaast kun je alle, uitgebreide samenvattingen kijken via de NOS live stream. Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET.

Waar je Olympische Winterspelen kunt kijken NPO?

De Olympische Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongeveer 02.00 tot 17.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.

Waar kan je Olympische Spelen kijken paardensport?

Alles van de paardensport op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv.

Welke zender zendt paardensport uit?

Zo is paardensport niet altijd te zien op de tv. Bij grote evenementen is paardensport wel te zien op tv bij de NOS in NOS studio Sport of op Eurosport.

Waarom wordt paardensport niet uitgezonden?

Vanwege een uitbraak van het rhinovirus werd onder andere in Nederland een verbod opgelegd op het houden van internationale wedstrijden.

Waarom geen paardensport op tv?

Discovery Plus is dus (in ieder geval voor Nederland en België) de echte thuisbasis van de Olympische Spelen. Eurosport1, dat ook onderdeel van Discovery is, zendt de ‘belangrijkste’ sportwedstrijden op tv uit, maar om de paardensport te volgen is de streamingdienst nodig.

Hoe laat komt dressuur?

De eerste Nederlandse combinatie die aan de start verschijnt is Marlies van Baalen met Go Legend. Zij starten om 17.30 uur (10.30 uur in NL). Hans Peter Minderhoud gaat met Dream Boy om 19.05 uur (12.05 uur) van start. Isabell Werth, de tweede ruiter voor klassementsleider Duitsland, start om 19.45 uur (12.45 uur).

Hoe laat is dressuur Olympische Spelen?

De starttijden van de landenwedstrijd op de Olympische Spelen in Tokio, de Grand Prix Spécial, zijn bekend. Voor Nederland komt Marlies van Baalen als eerste de ring in om 10.30 uur, Hans Peter Minderhoud volgt om 12.05 uur. Daarna volgt een pauze en wordt de startvolgorde voor de laatste groep bepaald.

Copyright © All rights reserved. ProjectSports.nl