Nederlands | English | Deutsch | Türkçe

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Hoe stel ik de achternaaf af van een Giant ATX 2?

4 min read

Gevraagd door: Brian Bjorke

Hoe zet je een achternaaf vast?

Citaat uit video: Schroef de kegel in of uit om het lager op de frehub vast of los te draaien. Maak kleine aanpassingen en controleer het lager tussendoor.

Hoe onderhoud je een gigantische achternaaf?

Citaat uit video: Set hoofd recht voor de ultrasone reiniger. En dan zijn deze kappen gewoon stofhoezen ik denk dat het afhangt van of je doorgaande assen of quick releases hebt welke kappen je op deze zou hebben.

Hoe repareer je een losse naaf?

Citaat uit video: Het raakt elkaar en misschien een beetje achteruit. En dan zet ik de sluitring hier op. En dan neem de borgmoer. Hier op en dan dit aandraaien.

Waarom wiebelt mijn achterwiel op mijn fiets?

Een van de meest voorkomende oorzaken van een wiebelend achterwiel zijn slecht uitgelijnde spaken. Als je spaken aan beide kanten van je fiets niet gelijkmatig gespannen zijn, dan kan dit serieuze problemen veroorzaken. Als een van de spaken te los of te strak gespannen is, zul je waarschijnlijk een wiebelend wiel zien als je op de weg rijdt.

Welke naven gebruikt de reus?

Giant gebruikte de op 240/350 gebaseerde naven toen ze met hun “wielsystemen” begonnen, maar ze hebben een aantal van hen, met uitzondering van de zeer high-end naven, overgeschakeld op DT Swiss 360 prawl gebaseerde naven.

Hoe kan ik mijn fietswielen sneller laten draaien?

Citaat uit video: En wat je gaat doen is dit blijven doen een andere kleine truc is kunt u de u kunt de spray cleaner en de drijfgas te gebruiken om de lagers draaien het vet uit zichzelf als.

Hoe controleer je de achterwiellagers?

Citaat uit video: Zonder enige beweging als het lager is nog steeds schot het maken van een geluid en hier's hoe ik vond een snelle manier om het te testen ik draai het zo snel als ik kan. En je hoort dat geluid.

Hoe stel ik mijn naven af?

Citaat uit video: Vastdraaien. Draai de contramoer met de hand op de kegel. Als het goed is voelt de as op dit punt wat ruw aan. Gebruik nu uw kegelsleutel om de kegel tegen de borgmoer aan te draaien. Hij moet goed vastzitten.

Hoe stel ik mijn asnaaf af?

Citaat uit video: Ze is een geval van het openen van de hendel. En dan. Vaak moet je de achterkant van de hendel in een kleine uitsparing op de as plaatsen. En dat stelt je in staat om daadwerkelijk los te draaien.

Hoe repareer ik de achternaaf van mijn fiets?

Citaat uit video: Dus doe een klein beetje vet rond de schroefdraden. Daar. En zet dit erop en het zou er zo op moeten draaien. En dan gebruik ik het gereedschap hier om dit er zo in te passen.

Gebruikt reus Shimano?

Alle racefietsen van Giant zijn uitgerust met groepen van Shimano en SRAM. Hoe lager het nummer in de naam van de fiets, hoe hoger de kwaliteit van de onderdelen. De TCR Advanced Pro Disc 1 heeft bijvoorbeeld een hogere specificatie dan de TCR Advanced Pro Disc 2, en de TCR Advanced Pro 0 Disc heeft weer een hoger niveau.

Wat betekenen de nummers op Giant fietsen?

Laat je niet afschrikken door de getallen, ze verwijzen naar het aantal tanden op het crankstel. Een hoger aantal tanden betekent dat de fiets een grotere versnelling aankan, waardoor hij sneller is bij elke pedaalomwenteling.

Hoe kom ik af van giant pr2 freehub?

Citaat uit video: Похожие запросы

Hoe draai je een naaflager vast?

Gebruik één hand om het wiel langzaam in zijn normale voorwaartse rijrichting te draaien en draai met de andere hand de naafmoer met het juiste aanhaalmoment vast. Draai het wiel langzaam terwijl u aandraait. Laat het wiel zakken om het uiteindelijk vast te draaien.

Hoe strak moet de achternaaf MTB zijn?

Je wilt je achteras heel strak. 150 in/lb is ongeveer standaard. Als hij niet strak zit, kan het achterwiel bewegen en houdt hij je achterdriehoek bij elkaar. In principe zal de hele achterkant van de motor slordig aanvoelen.

Hoeveel kost het om een fietsnaaf aan te draaien?

Serviceprijs: $55
Het is heel belangrijk dat de wielnaven van je ebike goed vastzitten, want dat is wat ronddraait als het wiel beweegt.

Hoe repareer je een achternaaf van een mountainbike?

Citaat uit video: Dus stap één is natuurlijk het achterwiel van je fiets halen. Je gaat je cassette eraf halen en ik zou aanraden om de schijfrasp eraf te halen.

Hoe repareer ik de achternaaf van mijn fiets?

Citaat uit video: Vandaag laat ik jullie zien hoe je de naaf van een fiets opnieuw moet inpakken, schoonmaken en afstellen. Dit is de achternaaf van mijn eenwieler.

Hoe stel ik mijn asnaaf af?

Citaat uit video: Ze is een geval van het openen van de hendel. En dan. Vaak moet je de achterkant van de hendel in een kleine uitsparing op de as plaatsen. En dat stelt je in staat om daadwerkelijk los te draaien.