Nederlands | English | Deutsch

Project Sports

Vragen en antwoorden over voetbal en sport

Beste oplossing voor extra (dubbele) accu voor E-bike

6 min read

Gevraagd door: Sandra Farmer

Kun je een tweede accu aan een eBike toevoegen?


Citaat uit de video: Controller het kan echt zo makkelijk zijn als je xt90 connectoren op je twee accu’s hebt. En op je controller. Dus op iets als de blackbird zou ik de accu nemen.

Hoe kan ik de capaciteit van mijn eBike-accu vergroten?

Kan ik een accu met een hoger voltage op mijn eBike plaatsen?

Het vermogen van een ebike kan worden opgevoerd door eenvoudigweg aan een ‘pot’-schroef te draaien, de stekker van de vermogensregelaar los te koppelen of een accu met een hoger voltage te monteren. Op high spec ebikes waar accu en regelaar onbereikbaar zijn, kun je ook prestatiechips monteren.

Waar is de beste plaats voor een accu op een elektrische fiets?

Wat is de beste positie van de batterij op een e-bike? Bijna alle e-bikes kiezen ervoor om de accu in het midden van de fiets te plaatsen, net boven de pedalen, of op een rek bovenop het achterwiel. Elke optie heeft zijn eigen voordelen. “De reden waarom we de accu in het midden plaatsen is omdat gewichtsverdeling belangrijk is,” zegt Olsen.

Kan ik een auto-accu op mijn eBike zetten?

In totaal kunt u voor het opladen van een eBike onderweg een autoaccu met een 12V-aansluiting in de auto gebruiken. U kunt ook een 1000-watt-omvormer gebruiken die is aangesloten op een zonnepaneel of een accubank om de accu van de eBike op te laden. Ebikes gebruiken meestal een 15-amp regelaar die 36 volt trekt voor een totaal van 540W per uur.

Wat is de gemiddelde actieradius van een e-bike?

tussen 20-100 mijl
Het gemiddelde bereik van de meeste eBikes ligt tussen 20-100 mijl/32-160 kilometer; natuurlijk hangt het exacte bereik altijd af van factoren zoals de vermogensmodus, de rijomstandigheden, de lading en het terrein.

Is 52V sneller dan 48V?

Het verschil tussen 48V en 52V batterijen
Het verschil tussen de twee is vermogen en prestatie: Een 52V accu levert betere prestaties.

Kan ik een 60V accu gebruiken in een 48V ebike?

Re: Hoe gebruik ik een 60v accu op een 48v motor?
De motor maakt niet uit. Het hangt allemaal af van de max voltage limiet van de controller. De meeste met een lcd display zijn beperkt tot 60V max door het display en 63V max door de controller.

Moet ik mijn ebike na elke rit opladen?

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET OPLADEN
Het is goed gebruik om de accu zo snel als redelijkerwijs mogelijk is op te laden nadat deze leeg is. Wij raden aan om na elke rit op te laden, zodat uw elektrische fiets altijd klaar is voor uw volgende rit. Schakel de accu uit voordat u hem oplaadt. (Als de accu een schakelaar heeft).

Kan ik een 52V accu gebruiken op een 48V motor?

Zolang je een Juiced Bike met een LCD display gebruikt, kan de 52V accu gebruikt worden. De 52V accu is ontworpen om uitwisselbaar te zijn met die van de 48V fietsen die een LCD display gebruiken (CrossCurrent S en RipCurrent S). Deze fietsen waren oorspronkelijk ontworpen voor het 52V systeem.

Kan ik een 36V accu op een 24V eBike zetten?

maakt u zich geen zorgen over het gebruik van de 36V-kabel met een 24V motor, aangezien de kabel de hele tijd dat u hem gebruikt toch al op 28-30V staat. bij continu gebruik van een 36V lifepo4 pack raken deze motoren oververhit, zoals dogman zegt.

Hoe lang gaat een 48V 10ah accu mee?

Kan ik mijn ebike opladen met een zonnepaneel?

Kun je een e-bike opladen met een zonnepaneel? Kort antwoord, u kunt een e-bike opladen met een zonnepaneel. Maar je moet wel rekening houden met de laadsnelheid. Opladers voor 48V eBike-accu’s hebben minstens twee zonnepanelen nodig die minstens 200W vermogen kunnen leveren als u uw eBike in een dag wilt opladen.

Kun je een e-bike opladen tijdens het rijden?

Sommige elektrische fietsmodellen gebruiken regeneratief remmen om uw fiets op te laden terwijl u rijdt. De energie die door het trappen wordt geproduceerd, gaat gewoonlijk verloren wanneer u remt, maar bij regeneratief remmen wordt die energie opgeslagen en hergebruikt.

Hoe vervoer je een ebike in de regen?

Citaat uit de video: Похожие запросы

Kan ik een 48V accu gebruiken met een 36V motor?

Re: Gebruik van een 48V accu met een 36V motor/regelaar
De meeste 36V controllers ondersteunen een 48V pack, maar de LVC zal nog steeds ingesteld zijn voor een 36V pack, dus je moet de packspanning in de gaten houden en niet te laag laten worden. U kunt dit controleren door de regelaar te openen en de kappen en fets te controleren.

Hoe sluit ik twee accu’s aan op mijn elektrische scooter?

Citaat uit de video: Dus daar moet je inpluggen. In oké goed dus je steekt de stekker erin. En je ziet aan de andere kant van de kabeladapter controller één en controller. Twee. Dus die sluit je zo aan.

Hoe maak je een gewone elektrische fiets?

Het monteren van een aangedreven e-bike wiel is waarschijnlijk de meest praktische optie voor veel mensen – verwissel één van je normale, niet-aangedreven wielen voor één met een speciale naaf die een motor bevat, een accu toevoegt en de versnelling die nodig is om hem te laten draaien. Een oversized naaf drijft de fiets aan en er is een strap-on batterijpakket.

Hoe vervang je een e-bike accu connector?

Hoe u een EBike -connector

 1. Regel 1 kunt verwisselen: Snijd uw oude connector af. Hier kunt u mijn nieuwe gasdraad bovenop zien. …
 2. Stap 2: Verwijder uw nieuwe connector. …
 3. Stap 3: Strip uw draden. …
 4. Stap 4: Tin uw draden. …
 5. Stap 5: Voeg warmte krimpslang toe. …
 6. Stap 6: Maak uw verbindingen. …
 7. Stap 7: de warmtescherm afdichten.


 8. Hoe weet ik of de accu van mijn eBike slecht is?

  Als u merkt dat uw accu niet meer volledig oplaadt, of als u met een volle accu niet meer zo ver komt als vroeger, zijn dit ook tekenen dat uw eBike-accu slecht is en vervangen moet worden.

  Hoe reset ik de accu van mijn eBike?

  Citaat uit de video: Zodra de verbinding is gemaakt moet het lampje op uw lader rood worden dit geeft aan dat de batterij een lading neemt houd de draden 15 seconden op hun plaats om het BMS te resetten.